Rreth Nesh

Ne jemi Kompania e Printimeve Imagjinata. Qëllimi i ekzistecës tonë është t'ju ofrojmë produkte të printuara me cilësi të lartë dhe me çmim konkurues. Besimi ynë bazohet në stafin artistësh profesionist dhe eksperiencës 20 vjeçare në tregun e printimeve.

Ne jemi Dyqani Juaj i Preferuar i Printimeve Online.

Personalizoni me foto, imazh, tekst, dhe gjithcka qe mund te imagjinoni Ambjentet dhe sendet tuaja personale. PRINTIME me teknologji LATEX e vetmja boje 100 % ekologjike dhe rezistente ne treg. - LETER MURI E PERSONALIZUAR. - PRINTIME DIREKT NE KASAT E CELULARIT TUAJ, ME TEKNOLOGJI "UV", EKOLOGJIKE DHE REZISTENTE. - PRINTIME DIREKTE NE CDO LLOJE MATERJALI. K r i j o j m e s e b a sh k u............ 🙂

Merr Ofertën më të mirë të Printimeve të Personalizuara!

Njihuni me Skuadrën Tonë

Xhorxhina A.

Menaxhere & Artiste

Meritan H.

CEO & Drejtor Artistik

Cilësi e lartë e Produkteve të Printuara me një çmim të përballueshëm!

Komunikoni direkt me dizanjerin tonë dhe duke  bashkpunuar realizojmë idenë tuaj për produktin që dëshironi!

Pagesat kryhen nëë dorëzim, ose në llogari bankare, ose me paypal, sipas ndëshirës tuaj.

Worldwide Shipping

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Quality

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Offers

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payments

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Shopping Cart
× Si mund t'ju ndihmojmë?