a Rreth Nesh - Imagjinata

Rreth Nesh

Ne jemi Kompania e Printimeve Imagjinata. Qëllimi i ekzistecës tonë është t'ju ofrojmë produkte të printuara me cilësi të lartë dhe me çmim konkurues. Besimi ynë bazohet në stafin artistësh profesionist dhe eksperiencës 20 vjeçare në tregun e printimeve.

Ne jemi Dyqani Juaj i Preferuar i Printimeve Online.

Personalizoni me foto, imazh, tekst, dhe gjithcka qe mund te imagjinoni Ambjentet dhe sendet tuaja personale. PRINTIME me teknologji LATEX e vetmja boje 100 % ekologjike dhe rezistente ne treg. - LETER MURI E PERSONALIZUAR. - PRINTIME DIREKT NE KASAT E CELULARIT TUAJ, ME TEKNOLOGJI "UV", EKOLOGJIKE DHE REZISTENTE. - PRINTIME DIREKTE NE CDO LLOJE MATERJALI. K r i j o j m e s e b a sh k u............ 🙂

Merr Ofertën më të mirë të Printimeve të Personalizuara!

Njihuni me Skuadrën Tonë

Meritan H.

CEO & Drejtor Artistik

Arlinda B.

Menaxhere Shitje

Cilësi e lartë e Produkteve të Printuara me një çmim të përballueshëm!

Komunikoni direkt me dizanjerin tonë dhe duke  bashkpunuar realizojmë idenë tuaj për produktin që dëshironi!

Pagesat kryhen nëë dorëzim, ose në llogari bankare, ose me paypal, sipas ndëshirës tuaj.

Transport ne te gjithe Shqiperine

NE e dergojme porosine adresen tuaj me poste te shpejte.

Cilesi e Larte

Kompania Imagjinata ofron printime dixhilate me cilesi te larte

Çmimet me te mira

Prioriteti yne eshte te ofrojme cmimet me te mira ne treg

Pagesa te sigurta

Pagesa te sigurta dhe menyra te ndryshme sipas deshires,

Shopping Cart
× Si mund t'ju ndihmojmë?